HTML

Tata, Tanszéki terv 3, 2010

A Tigrisugrás csoport honlapkísérlete.

Friss topikok

  • mB: a tanszéki honlapon fent a teljes anyag: www.kozep.bme.hu/?l=cikkek&id=400 (2011.09.17. 11:45) közös beépítési terv
  • mB: :-) Viszont neki is akkor lehetett leadása (publikációs határideje) mint nektek: dec 17! :-D Majd... (2011.02.06. 21:54) Gergely utókép
  • tomatae: És Boldog Új Évet is!!! (2010.12.31. 15:55) Vidám karácsonyt für alles
  • bG: Doktor Úr! Mi köszönjük, hogy a félév során végig figyelemmel kísérte állapotunkat illetve a benn... (2010.12.18. 19:10) Sportközpont
  • mB: Lájk - 3D rulez. Madonnát is tessék szeretni. (2010.12.18. 18:44) Ifjúsági Ház

ovi lázasan

2010.12.08. 13:00 Z'

Miközben küzdök a lázammal, lázasan küzdök az ovival is...

 

...és bár a ma reggeli hányingeremre való reakciómmal inkább nem terhelném a blog hasábjait, az ovim reakcióját a minapi előképtől vezérelt agyviharzásomra viszont annál szívesebben osztom meg. Magyarázatot nagyon nem kíván, bírálatot annál inkább, bárki bármit, a kérdés az, hogy vajon mit folytassak: a skiccben felvázolt vonalat, vagy pedig a tetővel vívott végeláthatatlannak tűnő harcomat?

2 komment

Címkék: ötletek terv skicc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2010.12.08. 17:54:53

Ön! írtam!

Így azt nem másolom ide, csak egy mondatodra most: "magyarázatot nem nagyon kíván "- de, szerintem kívánna, nekem ÉÉÉS a magad számára is fontos lenne az eddigi és a mostani irányok megfogalmazása és rögzítése - az érzésem folyamatosan nem az hogy "ejnye de rossz, jaj de nem tart sehova... ó milyen nemjó", hanem hogy a lehetséges rajzok és irányok közül megfogalmazunk párat, de nem annyira, és lerajzolunk valamit, ami nem pont az amit a múltkor mondtunk, de nem mondódik ki a probléma ÉÉÉS az új rajzok módosításának miértje... FONTOS megfogalmazni a magunk számára az irányokat, a skiccek erényeit, esetleges hibáit (de FŐŐŐŐŐEG az erényeket és a "szeretem-dolgokat" hogy optimisták legyünk) - de mindezt fontos megfogalmazni felém is, részint mert érdekel, részint hogy tudjak mihez kapcsolódni, tudjam hogy a korábbi ez-a-vonal miért nincs meg, a korábbi az-a-vonal viszont miért folytatódik, és merre akar menni.

hajrá előre, agresszió, szándék, analízis, szerkesztés, megfogalmazás, pozitív elme!

Ön!

(én)

bG 2010.12.09. 09:09:07

No, kicsit később, mint reméltem, de immár tudok reagálni!

Ami nekem rögtön fura volt, az a terasz esete. Nem tudom, hogy van-e létjogosultsága, ugyanis jó időben inkább a nagy(obb) udvaron rohangáljanak a gyerekek, mint a szűk emeleti teraszon. Rossz időben meg ez a terasz ha jól látom nem működik (fedés? - fedett nyitott felső terasz esetleg? - nemtom). S ezzel a dologgal eltűnőben egy tetőjáték, ami pedig érdekes téri dolgokat eredményezhetne. Szóval ez a dolog fura benne, de abszolút meggyőzhető vagyok a kérdésben! De mondjuk ha nem terasz a terasz, hanem az előző verziónak megfelelően tető fut felé (visszahozva annak játékos hullámzását), akkor egész korrekt, használható galéria alakulhat ki. S az még talán a mostani dőlőngélős, külön épületre bomlós csoportszobák koncepcióját is meg tudja tartani (köztes öltöző-mosdó-galéria más megfogalamzása - nyitott vs zárt). Amúgy a dőlős falak szépek, jól mutatnak rajzokon, de kíváncsi lennék a téri szitukra - vajon úgy is érdekes és izgalmas, vagy inkább ijesztően rámdőlős (pláne, ha ovinéni beküld a sarokba kukoricára térdepelni...). Lehet jó, csak megnézném (csodakecsap). S egy utcsó gondolat, amit már említettem egyszer, de nem taglaltuk ki - az udvari előtér, ahova kiözönlik a gyereksereg - mi van, ha kicsit szélesebb - nem hosszúkás folyosó jelleg, hanem egy nagyobb, szélesebb fedett tér, ahol esetleg kicsit esős időben is lehet fekvőtámaszokat nyomni - szárazság, friss levegő, dagadó izmok - ez kell a kicsiknek, nem?

De amúgy szép, meg talán jó is, de én is hiányolom azt a vezérfonalat, amihez lehetne viszonyítani (vagy lehet lemaradtam róla valahol, s remélem benned azért ott motoszkál, hogy teszemazt egy "félelmetes ovit akarok, ahol megtanulják a lurkók, milyen az élet", ezért lesz zárt osztály a toronyban, a falak rájuk dőlnek, a galérián meg ValóVilág megy nonstop... pl...).

bG (aki 3 óra alatt akart 8-at aludni... nemsikerült)
süti beállítások módosítása